geschiedenis.

Manoli Chaniotakis startte in 1968 als jonge knaap zijn eigen werkplaats in de garage van de ouderlijke woning.

Vanaf 1973 werden de activiteiten naar een gloednieuwe garage aan de Slakkenstraat verhuisd waar hij samen met zijn echtgenote hoofdverdeler werd van het merk “Datsun”. Hier wordt ook een afdeling carrosserie opgericht.

Datsun werd Nissan, en er werd uitgebreid. In 1988 opende Autobedrijf Manoli nv zijn deuren op Rijksweg 56 A, dit recht tegenover de “oude” zaak.

In 1994 kwam het merk Landrover erbij, en werd Delta Motors nv opgericht. De garage aan de Slakkenstraat werd volledig gemoderniseerd .

Intussen vinden ook de 3 kinderen van het gezin hun weg naar de automobiel en weer wordt er aan uitbreiden gedacht.

De oude textielfabriek “de national”, aan de Nijverheidslaan te Eisden wordt omgetoverd tot een heus autopaleis. Hier is Rema Cars nv sinds 1998 concessie houder Renault en Dacia. Ook Delta Motors verhuisd even later naar Eisden en het merk Jaguar wordt toegevoegd.

Autobedrijf Manoli start in 2009 met de verkoop van Chevrolet.

In 2012 slaat Autobedrijf Manoli nv een nieuwe weg in. Het bestaande bedrijfsgebouw aan de Rijksweg 56 A te Dilsen – Stokkem wordt volledig gerenoveerd. Vanaf december 2012 start hier de nieuwe Opel-concessie voor personen en bedrijfswagens.

Door de jaren heen is onze groep enorm gegroeid. Klantentevredenheid blijft onze prioriteit!